Еко хотел Здравец

РЕЗЕРВАЦИИ

GSM: 0886 995 959

GSM: 0888 707 099

Понеделник - Петък:
09:00 - 17:30 ч.

РЕЦЕПЦИЯ

GSM: 0885 202 008


ХОТЕЛ

СТАИ

ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ


ВКУСОТИЙКИ


ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ


СКИ ЗОНА ЗДРАВЕЦ

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

Начало Хотел Стаи Цени Свободно време Вкусотийки Ски зона
Еко хотел Здравец
Online РЕЗЕРВАЦИИ      ГАЛЕРИЯ      ВРЕМЕТО      КОНТАКТИ

За успешното провеждане на Вашия фирмено и бизнес мероприятие или друго специално събитие Еко хотел ЗДРАВЕЦ предлага не само оптимални възможности за настаняване, но и отлични решения за конгресен туризъм в полите на Родопа планина.

На Ваше разположение са: две конферентни зали - Панорама (65 места) и Форум (180 места), оборудвани с мултимедийна техника - екрани, проектори и безжичен интернет; ресторант (120 места); близо 200 легла, разпределени в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти със съвременни удобства. Залите са подходящи както за семинари и конференции, така и за тийм билдинг и работни срещи.

В зависимост от конкретното събитие хотелът може да предложи редица допълнителни услуги: кафе - паузи, тържествен обяд или вечеря, коктейл; организирани ловни излети, фотолов със снимачна техника на клиента; езда с инструктор водач; организирани игри с препятствия във въжената градина към хотела и др. Работният обяд или вечеря може да се организира в основния ресторант, разполагащ със 120 места. На услугите на любителитете на традиционната българска кухня е битов кът-барбекю, в който се сервират домашни храни от собственото стопанство към хотела.

За запитвания и резервации, моля свържете се с отдел "Маркетинг" на тел: +359 886 995 959 или ни пишете на ecotravel@hotelzdravetz.com