Еко хотел Здравец

РЕЦЕПЦИЯ

СПРАВКИ И ИНФОРМАЦИЯ

GSM: 0885 20 20 08

GSM: 0886 30 30 77


ХОТЕЛ

СТАИ

ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ


ВКУСОТИЙКИ


ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ


СКИ ЗОНА ЗДРАВЕЦ

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

Начало Хотел Стаи Цени Свободно време Вкусотийки Ски зона
Еко хотел Здравец
Online РЕЗЕРВАЦИИ      ГАЛЕРИЯ      ВРЕМЕТО      КОНТАКТИ

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Възстановителният център към Еко хотел ЗДРАВЕЦ е перфектното място за релакс и бягство от стреса на градския живот. Центърът разполага със закрит басейн, сауна и парна баня, както и модерно оборудвана фитнес зала. На разположение на гостите са и външен летен бар и места за шезлонги, обособени като зона за отдих.

Възстановителният център Ви дава възможност да се насладите на множество релаксиращи процедури и професионални масажи в една непринудена и отпускаща обстановка.

Парна баня

Ще Ви помогне да се освободите от умственото напрежение и стреса и да освежите и хидратирате кожата.

Сауна

Подпомага изхвърлянето на токсините и спомага за активизиране на кръвообращението и метаболизма. Спомага за намаляването на телесното тегло, въздейства върху целулита, подобрява снабдяването на тъканите с кислород.

ЧАСТИЧНИ МАСАЖИ

АНТИЦЕЛУЛИТЕН  МАСАЖ

Цели възстановяване на нормалната циркулация на кръвта и лимфите, което облекчава отделянето на излишните течности и отпадни продукти, натрупани в мастните клетки.

40 min

40 лв.

МАСАЖ С МЕД

Медът дава сила и енергия, премахва токсините в тялото, подобрява храносмилането, облекчава кашлицата и защитава от бактерии. Масажът е ефективен при сърдечно-съдовата система, стомнашно-чревни, белодробни, артрози, ревматични проблеми и настинка, както и нарушения на нервната система.

25 min

40 лв.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Прилагаме този масаж за тези части от тялото, в които има болка и проблеми. Включваме загряващи масла, които спомагат за намалянето на болката. Лечебният масаж е подходящ за травми.

25 min

40 лв.

МАСАЖ "ИЗМОРЕНИ КРАКА"

Премахва напрежението, осигурява енергиен баланс на организма и стимулира всички вътрешни органи на тялото.

25 min

30 лв.

 МАСАЖ НА ГРЪБ

Този масаж премахва болката в областите, които са най-податливи на напрежение - гърба и шията.

25  min

30 лв.

ЦЯЛОСТНИ МАСАЖИ

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Този масаж намалява умората в мускулите и възстановява техния нормален тонус.

50 min

40 лв.

АНТИСТРЕС МАСАЖ

Регулира енергията в тялото, премахва напрежението в сетивата и мускулатурата, успокоява нервната система. Препоръчваме да се извършва в късния следобед.

50min

45 лв.

СПОРТЕН МАСАЖ

Този масаж е подходящ за активно спортуващи хора. Бихте могли да го използвате преди, по време и след спорт. Целта е да се възстановите след травма и да бъде премахната постоянната болка.

30 min

35 лв.

АРОМАМАСАЖ

Силно терапевтичен масаж, в който използваме етерични масла. Те попиват лесно в кожата и проникват до мускулатурата, ставите и сухожилията. Аромотерапевтичният масаж притежава антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект.

45 min

45 лв.

ШОКОЛАДОВ МАСАЖ

Уникална смес от чисто какаово масло, богато на антиоксиданти, полифеноли и теобромин. Потопете се в абсолютно блаженство и добро настроение.

60  min

60 лв.

Услугите на СПА Центъра са достъпни както за гостите на хотела така и за всички желаещи да разпуснат.