Еко хотел Здравец

РЕЗЕРВАЦИИ

GSM: 0886 995 959

GSM: 0888 707 099

Понеделник - Петък:
09:00 - 17:30 ч.

РЕЦЕПЦИЯ

GSM: 0885 202 008


ХОТЕЛ

СТАИ

ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ


ВКУСОТИЙКИ


ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ


СКИ ЗОНА ЗДРАВЕЦ

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

Начало Хотел Стаи Цени Свободно време Вкусотийки Ски зона
Еко хотел Здравец
Online РЕЗЕРВАЦИИ      ГАЛЕРИЯ      ВРЕМЕТО      КОНТАКТИ

Възстановителният център към Еко хотел ЗДРАВЕЦ е перфектното място за релакс и бягство от стреса на градския живот. Центърът разполага със закрит басейн, сауна и парна баня, както и модерно оборудвана фитнес зала. На разположение на гостите са и външен летен бар и места за шезлонги, обособени като зона за отдих.

Възстановителният център Ви дава възможност да се насладите на множество релаксиращи процедури и професионални масажи в една непринудена и отпускаща обстановка.

Парна баня

Ще Ви помогне да се освободите от умственото напрежение и стреса и да освежите и хидратирате кожата.

Сауна

Подпомага изхвърлянето на токсините и спомага за активизиране на кръвообращението и метаболизма. Спомага за намаляването на телесното тегло, въздейства върху целулита, подобрява снабдяването на тъканите с кислород.

ЧАСТИЧНИ МАСАЖИ

АНТИЦЕЛУЛИТЕН  МАСАЖ

Цели възстановяване на нормалната циркулация на кръвта и лимфите, което облекчава отделянето на излишните течности и отпадни продукти, натрупани в мастните клетки.

40 min

40 лв.

МАСАЖ С МЕД

Медът дава сила и енергия, премахва токсините в тялото, подобрява храносмилането, облекчава кашлицата и защитава от бактерии. Масажът е ефективен при сърдечно-съдовата система, стомнашно-чревни, белодробни, артрози, ревматични проблеми и настинка, както и нарушения на нервната система.

25 min

40 лв.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Прилагаме този масаж за тези части от тялото, в които има болка и проблеми. Включваме загряващи масла, които спомагат за намалянето на болката. Лечебният масаж е подходящ за травми.

25 min

40 лв.

МАСАЖ "ИЗМОРЕНИ КРАКА"

Премахва напрежението, осигурява енергиен баланс на организма и стимулира всички вътрешни органи на тялото.

25 min

30 лв.

 МАСАЖ НА ГРЪБ

Този масаж премахва болката в областите, които са най-податливи на напрежение - гърба и шията.

25  min

30 лв.

ЦЯЛОСТНИ МАСАЖИ

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Този масаж намалява умората в мускулите и възстановява техния нормален тонус.

50 min

40 лв.

АНТИСТРЕС МАСАЖ

Регулира енергията в тялото, премахва напрежението в сетивата и мускулатурата, успокоява нервната система. Препоръчваме да се извършва в късния следобед.

50min

45 лв.

СПОРТЕН МАСАЖ

Този масаж е подходящ за активно спортуващи хора. Бихте могли да го използвате преди, по време и след спорт. Целта е да се възстановите след травма и да бъде премахната постоянната болка.

30 min

35 лв.

АРОМАМАСАЖ

Силно терапевтичен масаж, в който използваме етерични масла. Те попиват лесно в кожата и проникват до мускулатурата, ставите и сухожилията. Аромотерапевтичният масаж притежава антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект.

45 min

45 лв.

ШОКОЛАДОВ МАСАЖ

Уникална смес от чисто какаово масло, богато на антиоксиданти, полифеноли и теобромин. Потопете се в абсолютно блаженство и добро настроение.

60  min

60 лв.

Услугите на СПА Центъра са достъпни както за гостите на хотела така и за всички желаещи да разпуснат.