Еко хотел Здравец

РЕЦЕПЦИЯ

СПРАВКИ И ИНФОРМАЦИЯ

GSM: 0885 20 20 08


ХОТЕЛ

СТАИ

ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ


СКИ ЗОНА ЗДРАВЕЦ

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

Начало Хотел Стаи Цени Свободно време Ски зона
Еко хотел Здравец
Online РЕЗЕРВАЦИИ      ГАЛЕРИЯ      ВРЕМЕТО      КОНТАКТИ

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

НИЕ ЧЕРПИМ РОЖДЕНИКА!

LAST MINUTE 20%

ВЕЛИКДЕН 2024

Еко хотел ЗДРАВЕЦ се намира само на 25 км. от културната столица на България -  древният и вечен град Пловдив. Ще ни откриете източно от основния път между хижа Здравец и курорта Бяла черква. Намираме се на 1300 метра надморска височина. До Еко хотел ЗДРАВЕЦ се стига по добре поддържан асфалтов път, а непосредствено  до хотелския комплекс има обособен паркинг, който може да се използва свободно от всички гости и посетители на хотела.

Еко хотел ЗДРАВЕЦ разполага с над 200 легла, разпределени в различни стаи и апартаменти с всички съвременни удобства. Хотелският комплекс е подходящ както за кратка уикенд почивка, така и за безгрижна ваканция с цялото семейство. Удобствата и  разположението му предразполагат към спокойствие и бягство от шума на големия град, отдих с активно спортуване или изгодна СПА почивка.

Тризвездният Еко хотел ЗДРАВЕЦ е синоним на близостта с природата и уюта на Родопа планина. Нашият любезен персонал и многобройните атракции за малки и големи са гаранция за Вашата пълноценна почивка и комфортен престой!

за Хотела за Родопите Релакс и Здраве Конферентни услуги Тиймбилдинг Зелено/Бяло училище Други услуги