Еко хотел Здравец

РЕЦЕПЦИЯ

СПРАВКИ И ИНФОРМАЦИЯ

GSM: 0885 20 20 08


ХОТЕЛ

СТАИ

ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ


СКИ ЗОНА ЗДРАВЕЦ

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

Начало Хотел Стаи Цени Свободно време Ски зона
Еко хотел Здравец
Online РЕЗЕРВАЦИИ      ГАЛЕРИЯ      ВРЕМЕТО      КОНТАКТИ

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

НИЕ ЧЕРПИМ РОЖДЕНИКА!

За успешното провеждане на Вашия фирмено и бизнес мероприятие или друго специално събитие Еко хотел ЗДРАВЕЦ предлага не само оптимални възможности за настаняване, но и отлични решения за конгресен туризъм в полите на Родопа планина.

На Ваше разположение са: две конферентни зали - Панорама (65 места) и Форум (180 места), оборудвани с мултимедийна техника - екрани, проектори и безжичен интернет; ресторант (120 места); близо 200 легла, разпределени в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти със съвременни удобства. Залите са подходящи както за семинари и конференции, така и за тийм билдинг и работни срещи.

В зависимост от конкретното събитие хотелът може да предложи редица допълнителни услуги: кафе - паузи, тържествен обяд или вечеря, коктейл; организирани ловни излети, фотолов със снимачна техника на клиента; организирани игри с препятствия във въжената градина към хотела и др. Работният обяд или вечеря може да се организира в основния ресторант, разполагащ със 120 места. На услугите на любителитете на традиционната българска кухня е битов кът-барбекю, в който се сервират домашни храни от собственото стопанство към хотела.

За запитвания и резервации, моля свържете се с отдел "Маркетинг" на тел: +359 886 995 959 или ни пишете на ecotravel@hotelzdravetz.com

за Хотела за Родопите Релакс и Здраве Конферентни услуги Тиймбилдинг Зелено/Бяло училище Други услуги