Начало Галерия Времето Контакти
Share via e-mail Print

Великден 2015…
Ски писта…
Ски училище…
Ски гардероб…
Времето…

РЕЗЕРВАЦИИ

GSM: 0886 995 959

GSM: 0888 707 099

Понеделник - Петък:
09:00 - 17:30 ч.


РЕЦЕПЦИЯ

GSM: 0885 202 008


ХОТЕЛ

СТАИ

ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ


ВКУСОТИЙКИ


ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ


СКИ ЗОНА ЗДРАВЕЦ

КОНТАКТИ

ГАЛЕРИЯ

Share via e-mail Print
Ски зона Здравец Зелено/Бяло училище Ловно стопанство Здравец Въжена градина Футбол и тенис Езда Вкусотийки СПА център Времето On-line запитване
Начало Хотел Стаи Свободно време Вкусотийки Цени и промоции Ски зона Здравец
Начало

Нашата ски писта е отворена, с изкуствен и естествен сняг, при отлични условия за ски. Работи цялата писта, всички влекове и ски училището. Заповядайте! За повече информация моля звънете на тел.: 0884 30 30 43
За нашите цени моля кликнете тук!

Добре дошли в Еко хотел ЗДРАВЕЦ!

Само на 20 километра от град Пловдив, в полите на величествената Родопа планина, се намира тризвездният Еко хотел ЗДРАВЕЦ. Уютно сгушен сред вековни иглолистни гори и осеяни с цветя и билки поляни, Еко хотел ЗДРАВЕЦ е Вашето място за една по-различна почивка в сърцето на България.

Хотелът е една от малкото дестинации в страната, които обединяват в себе си уникалната възможност за съчетание на различни форми на туризъм по всяко време на годината. Комфортната леглова база с всички съвременни удобства и напълно оборудвани конферентни зали правят Еко хотел ЗДРАВЕЦ изключително подходящ и за конгресен туризъм, тийм-билдинг и всякакъв вид фирмени мероприятия.

На разположение на тези от Вас, които желаят да забравят за няколко дни шума и ритъма на големия град, е възстановителен център със закрит плувен басейн, сауна и парна баня, солариум, фитнес зала, както и множество релаксиращи процедури и програми. За по-активните Еко хотел ЗДРАВЕЦ предлага прекрасни условия за различни видове дейности на открито като собствена ски зона с модерно оборудван гардероб и училище, ловни излети в ловното стопанство към хотела или конна езда в планината.

Вековната борова гора е приютила и атракционен въжен парк, футболно игрище, тенис корт и външна детска площадка за безкрайни игри в дългите летни дни. Еко хотел ЗДРАВЕЦ се е погрижил и за ценителите на добрата храна - в ресторанта и механата ще Ви нагостят с домашни храни от собственото стопанство към хотела.

...защото Еко хотел ЗДРАВЕЦ е мястото, където ще откриете природата с всичките си сетива!

Времето